Undgå at få en skatte- eller skattestraffesag

Vi har igennem mere end 14 års arbejde med skat, skattesager og skattestraffesager set et utal af sager, hvoraf mange kunne have været undgået.

Det er tankevækkende så mange sager, der potentielt set kunne være undgået, hvis der havde været den fornødne fokus på de skattemæssige risici.

Nogen tilfælde er utroligt banale og skyldes alene manglende respekt for skatterettens formalistiske krav, andre skyldes manglende kendskab til relativt komplicerede regler - og denne type sager kan være svære at undgå.

Det er i sagens natur umuligt at samle alle tilfælde, men vi har besluttet at oparbejde en oversigt over de tilfælde og tendenser, som vi støder på, med henblik på, at det forhåbentlig kan medvirke til at undgå skattesager, eller det der er værre.

Emnerne vil således løbende blive udvidet og opdateret. Det er således vigtigt at bemærke, at oversigten ikke på nogen måde er udtømmende, ligesom tiden desværre sætter grænserne for, hvor mange tilfælde, vi kan advare imod.

Savner du svar på spørgsmål, der er relevante for listen, har du spørgsmål til nogle af tilfældene, eller står du i én af de situationer, vi omtaler, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Det er ikke sikkert, at det er for sent, eller at der ikke er noget at gøre.

Splitleasing - vi deler bare, hvor svært kan det lige være?

Reglerne for splitleasing er grundlæggende simple, men hvordan er det nu, det er? Læs mere her

Sort økonomi er altid skidt - ikke kun skatteretligt

Sort økonomi er ulovligt, men kender du alle konsekvenserne? Læs mere her

Har du styr på, hvem du samarbejder med?

Identitetstyveri er en af tidens værste tendenser! Læs mere her